Kredietkaart aanvragen
31 juli 2016
Tuinkas(sen)
31 juli 2016

Webwinkel laten bouwen?

Zoekmachine vriendelijke websites
U heeft vast wel eens een website bezocht waar u totaal geen goed gevoel bij had. De structuur was niet logisch, de aangeleverde/geschreven content klopte niet en de website was totaal niet overzichtelijk. Dit komt doordat er dan door iemand is gerommeld en dit niet op een professionele manier is gedaan. U doet er goed aan om voldoende tijd en moeite in de website te steken, want u zult merken dat u hier wel degelijk voordelen uit kunt halen.

Gebruiksgemak van de website
Eén van de belangrijkste aspecten van een website is de gebruiksvriendelijkheid. Dit stelt u af aan de hand van de doelgroep die u wenst te trekken. Is alles vooral informatief ingesteld? Dan weet u dus dat de content moet kloppen, maar ook dat dit allemaal goed verloopt in combinatie met het doorklikken.

Ook bij een webshop moet dit proces kloppen, want anders zullen mensen afhaken. Dit zult u merken in de cijfers van de bouncerate. Dit is het percentage van de mensen dat vroegtijdig uw site verlaat, voordat de daadwerkelijke aankoop is gedaan.

Content is koning
Tegenwoordig is ook de unieke content op een website zeer belangrijk. De zoekmachines hebben robots die alle teksten op websites uitlezen. Aan de hand van relevante informatie in combinatie met goede headers kunt u ervoor zorgen dat deze robots uw sites als relevant ervaren.

Uitbesteden?
Heeft u zelf (te) weinig ervaring om een kwalitatieve website neer te zetten? Dan doet u er goed aan om over het uitbesteden van de klus na te denken. Wilt u uw webwinkel laten bouwen? Zorg er dan voor dat u voldoende informatie heeft van verschillende bedrijven. Hierna kunt u een keuze maken voor een aantal professionals en hen een offerte laten opstellen. Kies voor de juiste prijs kwaliteit verhouding en neem ook het niveau van communicatie hierin mee.

//]]>