Uw zorgverzekering vergelijken

Alle zorgpremies zijn inmiddels bekend en de verschillen onderling zijn enorm. Tussen de goedkoopste en duurste zorgverzekeraar zit een verschil van 28 euro per maand, ofwel 336 euro per jaar en dat is niet mis!.

Zorgverzekering vergelijken in 2016

Grote kans dat ook jij kunt besparen op je zorgverzekering in 2016. Ben je benieuwd hoeveel? Ga dan naar de zorgvergelijker en vergelijk je huidige polis met de goedkoopste alternatieven.

Stijging eigen risico

Net als de premie stijgt in 2016 ook het eigen risico van de zorgverzekering met 10 euro, naar 385 euro. De hoogte van het eigen risico wordt jaarlijks bepaald door het kabinet en stijgt mee met de zorgkosten.


Start de zorgverzekering vergelijker

Uw energie vergelijken

Energie vergelijken is eenvoudig en snel te doen met de onafhankelijke energievergelijker van De-Vergelijker.nl. Indien u op onze site de energieprijzen vergelijkt, dan zult u zien dat u teveel voor energie betaalt, indien u niet overstapt! Jaarlijks stappen steeds meer huishoudens over naar een goedkopere energieleverancier. Met onze gratis overstapservice is dit binnen een paar minuten geregeld. Uw besparing kan oplopen tot wel 500 euro indien u overstapt via De-Vergelijker.nl!

Energie Vergelijken

Ontdek direct hoeveel geld u kunt besparen op uw energierekening. Start de vergelijken en vul uw persoonlijke gegevens in om energie van alle energieleveranciers te vergelijken.

Alle Energieleveranciers

Via De-Vergelijker.nl vergelijk je alle energieleveranciers in Nederland. Met de meeste hiervan hebben we een overeenkomst. Daardoor kunnen we efficiënt en eenvoudig gegevens uitwisselen, zoals de nieuwste energietarieven.


Start de energie vergelijker

Uw vakantie vergelijken

Alle vakanties van 2016 zijn te vergelijken op De-Vergelijker.nl. Bent u op zoek naar een vakantie Turkije 2016, een vakantie Spanje 2016, een vakantie Griekenland 2016 of een vakantie naar een andere bestemming, op De-Vergelijker.nl vindt u het grootste aanbod van vakanties in 2016. Ook voor lastminutes Turkije, lastminutes Griekenland, lastminutes Spanje en lastminutes naar andere vakantielanden bent u op De-Vergelijker.nl aan het juiste adres.

Vakantie Vergelijken 2016

Op De-Vergelijker.nl heeft u de mogelijkheid om accommodaties van verschillende reisorganisaties met elkaar te vergelijken. Wij vergelijken niet alleen prijzen maar zorgen ook voor informatie, fotos en reviews van andere accommodaties. Vergelijk nu ruim 2500 accommodaties in dertig verschillende landen.

Populaire vakantiebestemmingen 2016

Wilt u ook een vakantie boeken voor het jaar 2016 met een hoge vroegboekkorting?

Populaire vakantiebestemmingen voor 2016 zijn de all-inclusive vakanties naar Turkije en Egypte. Langs de Turkse badplaatsen Alanya, Marmaris en Side vind u veel resorts.Start de vakantie vergelijker

Uw autoverzekering vergelijken

Vergelijk gratis autoverzekeringen bij de-vergelijker.nl en vind de beste autoverzekering die bij jouw wensen past op basis van kwaliteit of prijs. Bespaar tot €250!

Zoekt u een uitgebreide en/of goedkope autoverzekering? Of een autoverzekering met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Op de-vergelijker.nl kunt u autoverzekeringen snel en eenvoudig met elkaar vergelijken doordat wij alvast de premies hebben berekend. Wij maken daarvoor gebruik van standaard gegevens. De autoverzekeringen worden vergeleken op basis van zowel premie als voorwaarden. Zo hoeft u niets zelf te berekenen en te vergelijken en krijgt u een duidelijk overzicht met daarin de autoverzekeringen die het beste bij jou en je auto passen.

Met het vergelijken van autoverzekeringen kunt u tot € 250 per jaar besparen. Op basis van jouw type auto, leeftijd en schadevrije jaren proberen wij altijd de goedkoopste autoverzekeringen aan te bieden.


Start de autoverzekering vergelijker

Energie vergelijken?

bezoek energietarieven-vergelijken.com en vergelijk uw energie
bij alle energieleveranciers!


© 2016 De Vergelijker. All Rights Reserved.

//]]>