Verstandig vervoer naar Schiphol
31 juli 2016
goedkope jacuzi
Goedkope Jacuzzi’s vind je door te vergelijken
6 augustus 2016

Vergelijk en vind de beste Jacuzzi

beste jacuzi

Het aanbod Jacuzzi’s is de laatste jaren enorm toegenomen. Naast de originele Jacuzzi baden komen er ook steeds meer spabaden bij van andere merken. Dit brede aanbod maakt de Jacuzzi een stuk toegankelijker voor een grotere groep mensen. Maar het is ook lastiger om hieruit de perfecte Jacuzzi te kiezen. Daarom helpen we je in dit artikel op weg.

Er is steeds meer te koop via het internet. Dat geldt ook voor Jacuzzi’s. Dat maakt het een stuk makkelijker om de juiste Jacuzzi te vinden. Je hoeft namelijk niet van winkel naar winkel te rijden, maar kunt op de bank met een laptop op schoot naar de beste Jacuzzi’s zoeken. Om de perfecte Jacuzzi te vinden, dien je rekening te houden met verschillende zaken, die we hieronder behandelen.

Model
Uiteraard dien je te letten op het formaat. Bedenk met hoeveel personen je maximaal van de Jacuzzi gebruik wil maken. Ga je er alleen met je partner van genieten, dan volstaat een compact tweepersoons bad. Bijkomend voordeel is dat het bad dan weinig ruimte inneemt en ook op bijvoorbeeld het balkon geplaatst kan worden. Ben je op zoek naar een spa voor het hele gezin? Dan heb je uiteraard meer zitplaatsen nodig. Ze zijn er met vijf, zes of zelfs tien zitplaatsen. Bedenk wel dat deze baden, die een stuk meer massagejets hebben, meer energie verbruiken en wellicht op krachtstroom aangesloten dienen te worden.

Massagejets
De ontspanning van een Jacuzzi wordt in belangrijke mate gecreëerd door de massagejets. Het is dus belangrijk om hier voldoende aandacht voor te hebben, wanneer je naar de ideale Jacuzzi zoekt. Massagejets zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Er bestaan powerjets, die voor een krachtige massage zorgen, roterende jets, waarbij de massage als een maalstroom op het lichaam neerkomt, vibrerende jets, die een bruisende mix van water en lucht het bad in spuiten en nog veel meer. Ook de afstelling van de jets heeft invloed. Voor een directe massage dienen de jets loodrecht op het lichaam gericht te worden. Maar de hoek kan ook zodanig worden afgesteld dat de massage over het lichaam heen glijdt, wat de bloedsomloop bevordert.

Overige features
Naast bovengenoemde aandachtspunten is het ook noodzakelijk om te bepalen welke extra features er voor jou interessant zijn. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige kunststof omkasting, maar ook voor een luxe teakhouten omkasting. Verder heb je de mogelijkheid om de Jacuzzi uit te breiden met een radiosysteem, led-verlichting, aromatherapie-units en nog veel meer. Denk dus na over wat je belangrijk vindt voor tijdens zo’n heerlijk bad.

//]]>